Toimenpiteet

SILMÄN LASERLEIKKAUS

Taittovirheleikkaus on turvallinen ja tehokas tapa korjata silmien taittovirheitä. Taittovirheleikkauksella tarkoitetaan silmien laserleikkausta, jossa tavoitteena on mahdollistaa näkeminen ilman häiritseviä silmä- tai piilolaseja. Nykyaikaisella laserkirurgialla silmien taittovirheet, kuten likitaitteisuus, kaukotaitteisuus ja hajataitteisuus sekä uutena nyt myös ikänäkö voidaan korjata turvallisesti ja miellyttävästi huomioiden silmien optiikka yksilöllisesti.

Laserkirurgiassa taittovirheitä korjataan excimer-kylmävalolaserilla sekä femtosekuntilaserin avulla.

Uusin taittovirheen korjausmenetelmä SMILE (Small Incision Lenticular Extraction, ”läpätön taittovirheleikkaus”) on toimenpide, jossa sarveiskalvon sisältä poistetaan linssimäinen kiekko taittovirheen korjaamiseksi. Menetelmä on käytössä Mehiläinen Ympyrätalossa.

Silmien laserleikkaus voi mahdollistaa paremman näkemisen myös lähietäisyydelle. Lähinäön korjaamiseen on ainoana Suomessa Mehiläinen Ympyrätalossa otettu käyttöön uusi edistyksellinen toimenpide SUPRACOR, jossa laseroinnin avulla muodostuu kaukonäön lisäksi alue lähelle näkemistä varten. Vaihtoehtoisesti lähinäköä on mahdollista parantaa myös siten, että silmät korjataan eritaitteisiksi (monovision ratkaisu).

Lopullinen hoitopäätös tehdään aina Mehiläisen taittovirhekirurgiaan erikoistuneiden ammattilaisten suorittaman perusteellisen esitutkimuksen perusteella. Esitutkimuksessa arvioidaan kriittisesti soveltuvuutta taittovirheen korjausleikkaukseen ja suunnitellaan yksilöllinen laserhoito toimenpidettä varten. Mehiläisen tarjoama laserleikkausvalikoima laajuutensa ansiosta tarjoaakin vaihtoehdon lähes jokaiselle silmä- ja piilolasien käyttäjälle.

Katso lisätietoja FEMTOlasik, SMILE ja SUPRACOR -taittovirheleikkauksista.