Asiakaskertomukset

HYVÄ NÄKÖTUO ILOA ESIINTYMISEEN – SAARA AALTO.

Laulaja-lauluntekijä Saara Aalto on tiennyt lapsesta asti, että musiikki ja esiintyminen tulevat kuulumaan hänen elämäänsä. Silmälasit Saara sai 10-vuotiaana, ja niiden yhteensovittaminen tulevaan ammattiin mietitytti jo silloin. Mehiläinen Ympyrätalossa tehty Femto-laserleikkaus antoi muusikolle vapauden keskittyä esiintymiseen täysillä.

Harmia silmälaseista tuli erityisesti, kun soittamisen rinnalle nousivat tanssitunnit ja teatteri ja niiden myötä esiintyminen ja keikkailu. Lukiossa Saara siirtyi käyttämään piilolinssejä, jotka kuitenkin kuivattivat silmiä ja riesaksi tuli päänsärkyä. ”Ajan mittaan piilolinssit alkoivat häiritä entistä enemmän, koska lavalla käytetään paljon silmämeikkiä. Aina oli tunne, että silmät olivat täynnä roskia”, kuvailee Saara.

Lukion jälkeen tie vei Sibelius-Akatemiaan, ja vuosien myötä lapsuuden haaveesta tuli ammatti. ”Saan nyt elantoni esiintymisestä, joten tarve leikkaukselle kasvoi suureksi”, kertoo Saara. Kiireisellä naisella kesti kuitenkin vielä vuoden ennen kuin kalenterista löytyi viikon keikkatauko laserleikkausta varten. ”Itse leikkaus esivalmisteluineen ei kestä kauan ja kotiin pääsee heti, mutta viikkoon ei voi käyttää meikkiä”, tuskailee laulaja täyttä kalenteriaan.

Vaikka Saara oli kuullut leikkauksesta pelkästään positiivisia asioita, mietitytti toimenpide silti melkoisesti. ”Ajattelin ennen leikkausta, että en voi jännittää, koska haluan tätä niin paljon, mutta olihan se silti jännittävä tilanne. Mehiläisen ihana hoitohenkilökunta kuitenkin rauhoitti mieltä”, kiittelee Saara.

Leikkaus sujui nopeasti ja kivuttomasti, ja vajaata vuorokautta myöhemmin Saara näki jo paremmin kuin aiemmin silmälaseilla: silmälääkärin jälkitarkastuksessa pienimmätkin kirjainrivit näkyivät kirkkaasti. ”Minkäänlaisia inhottavia tuntemuksia ei ole ollut silmissä enää leikkauspäivän jälkeen. Oli kyllä todella helppo operaatio! Ihmettelen vain miksi en tehnyt tätä aikaisemmin”, nauraa Saara.

Saara Aalto leikkauksessa

 

MAARIT – ”Voin todellakin suositella SUPRACOR- toimenpidettä”

Olen miltei 50- vuotias nainen. Minulla on ollut silmälasit jo 35 vuotta ja ikänäkö oli haitannut jo kolme vuotta. Vaihtoehtona olisi ollut kaksiteho silmälasit. Minulle tehtiin SUPRACOR leikkaus noin kuukausi sitten. Toimenpide suoritettiin Mehiläinen Ympyrätalossa. Koko toimenpide kesti vain puoli tuntia. Minulta korjattiin kauko- ja lähinäkö. Olen tosi tyytyväinen toimenpiteeseen. Työn tekeminen päätteellä helpottui 100%:sesti. Viikottainen päänsärkyni on kadonnut kokonaan. Vapaa-aikanakin ei tarvitse murehtia silmälaseja. Lukeminen ja television katseleminen helpottui. Eikä enää tarvitse ottaa silmälaseja pois ja laittaa takaisin päivässä monta kertaa. Tällä hetkellä käytän silmien kosteutustippoja, joita laitan jo rutiininomaisesti töissä ja kotona. Työtoverini ovat miltei samaa ikäluokkaa, kuin minä. He ovat olleet erittäin kiinnostuneita kyseisestä leikkauksesta. Voin todellakin suositella lämpimästi SUPRACOR leikkausta.