Laserleikkausten uudet mahdollisuudet INFO -ilta 11.6.2014

kesäkuu 5, 2014

 

Tervetuloa Infotilaisuuteemme 11.6.2014 Mehiläinen Ympyrätaloon (Siltasaarenkatu 18 A, 9.krs)

Ilmoittautuminen osoitteessa: mehiläinen.fi/tapahtumat

Tilaisuudet alkavat klo 17.00 ja 18.00.

Ohjelma:

Laserleikkausten uudet mahdollisuudet: Ainoa ikänäön laserleikkaus SUPRACOR sekä hellävaraisempi SMILE. Luennoitsijoina toimivat silmäkirurgit Kimmo Liesto ja Jouko Rinta-Rahko.

Keskustelua ja kysymyksiä. Kahvitarjoilu

Tilaisuudet alkavat klo 17.00 ja 18.00.

Monetpokat

Tilaisuudessa mahdollisuus kuulla taittovirhekirurgian uusimmista vaihtoehdoista ja varata aika edullisesti toimenpiteeseen.

Ikänäköä on nyt mahdollista hoitaa ainutlaatuisella SUPRACOR – laserleikkauksella, joka on käytössä Suomessa Mehiläinen Ympyrätalossa. SUPRACOR – ikänäköleikkaus mahdollistaa näkemisen kauko- sekä lähietäisyyksille ilman silmälaseja ja on ainoa täysin ikänäön hoitoon kehitetty laserointi.

Uusin toimenpide likinäön hoitoon on hellävaraisempi SMILE – laserleikkaus. Edistyksellisessä SMILE – leikkauksessa silmään ei lainkaan muodosteta sarveiskalvoläppää silmän pinnalle, vaan toimenpide voidaan tehdä suoraan sarveiskalvon sisäosaan femtosekuntilaserilla.

Ilmoittaudu  iltaan yhdessä silmälaseja käyttävän kaverisi kanssa ja saat pienen kaverilahjan tarjousten lisäksi. Lisätietoa laserleikkauksista voit lukea osoitteessa http://www.ilmanlaseja.fi/ tai ottamalla puhelimitse yhteyttä P. 040 – 487 8481